Friday, July 31, 2009

hadiah oh hadiah...nilai persahabtan tak sama dengan wang ringgit...







semalam besday bobo..aku saje tak wish by SMS or call..tapi aku ada antar kat facebook..huhu...bobo ni kawan baik aku..my truly bestfren..aku amat sayang dengan die..sayang sebagai kawan la...lebih2 kang cik y n cik s marah pula..hahhaah...herm..semalam balik keje ada plan nak ajak bobo jalan..tapi ada org yg lebih pantas menculik bobo..hahaha..die kuar ngan cik y..hehe..takpe..balik keje aku ajak kawan a.k.a skandal (pakwe org la...) hahaha..temankan aku gi jusco..tujuannya nak cari hadiah bobo...aku pusing kow2 gila babi dalam jusco..kononnya mula2 nak kumpul ape saje meterial yang berbentuk panda la...bobo kan suka panda...tapi kecundang..aku cuma dapat cari tempat letak berus gigi+botol air je..macam tak best plak..akhirnya aku jalan2 n terpandang kedai converse...terus aku teringat yang member aku yang sorang ni suka pakai baju2 yang sempoi macam brand2 seangkatan converse tu..jadi...terlihat ada sale plak..hahaha..meloncat kegumbiraan aku..hahaha...so tak cakap banyak terus pilih 2 pasang baju then terus beli..haha..mudah cerita..then gi cari plak kotak..huhu...gi kat s&t..cantik giler kotak..huhu...aku beli...+ ngan kad yang sgt ganjil + chumellll...aku suka beli gak...tgh jalan2 jumpe plak drummer band aku lan ngan awek die..adoi...bikin panas la..hahaha...tapi aku rilerks je..bukan mamat yang aku bawak tu bf aku..bf org lain..aku pinjam sekejap je..hahaha..selesai semua...balik+ makan ....aku sampai kul 11 malam kat umah...pennnnaaaattt...aku bungkus hadiah semua then terpikir sejenak...teringat persahabatan aku ngan bobo yang begitu lama..aku cukup faham die...die cukup faham aku..aku doakan terbaikk untuk ko bobo dunia akhirat...then aku realize yang persahabatan itu tak dapat diukur oleh wang ringgit dan hadiah eventhought jenama converse sekalipun!!!!hahahaha....mandi then tido...bobo..hope ko suke!!!luv u so much my fren!!!

1 comment:

  1. aku ye bezday bulan 6 ..
    boleh laaa...nak gak ..
    hahahhaa

    ReplyDelete